Szervezetünk

Alapító tagok

Snow Andrea

Okleveles ingatlanszakértő, a Nottingham Trent Universityn és a Budapesti Műszaki Egyetemen diplomázott, és több mint egy évtizedig kiváló eredményeket ért el ingatlanfejlesztőként. Andrea a másik alapító tag, Robert Snow felesége, és kislányuknak, Sarah Ann-nak odaadó édesanyja. Andrea mindig is imádta a gyerekeket: korábban óvónőként és nannyként is dolgozott Belgiumban. Sikeres karrierje felépítésében elsősorban elkötelezettsége, céltudatossága és energikussága segítette. Hisz benne, hogy ha ezeket a tulajdonságokat jó ügyek szolgálatába – sok minden más mellett a Team Heart csapat és a Csemete Alapítvány működtetésébe – fekteti, azzal sokat tehet a rászoruló gyermekek sorsának jobbításáért. 2012-ben jótékonysági munkája elismeréseként Andreát mint „mindennapi hőst" a londoni olimpia egyik fáklyavivőjének választották, majd 2012-ben ő vihette a New York City Marathon nyitóünnepségén Magyarország zászlaját. Végül, de nem utolsósorban 2015-ben Magyarország Hivatalos Fáklyavivője lehetett, szintén a New York City Marathonon. Kimagasló teljesítményét szülőfaluja, Bodajk 2012-ben Polgármesteri Díszoklevéllel honorálta. Andrea a jótékonysági futás magyarországi bevezetéséről két könyvet is írt, „Egy ütemre dobban a szív" és „Több mint futó" címmel. Mindkét kiadvány teljes bevételét a Csemete Alapítványnak ajánlotta fel a szerző.

Robert Snow

2000 júniusától a GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgatója. A vállalat Budapest egyik legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztő cége, amely 140.000 m² irodaterületet épített és adott bérbe, illetve közel 1000 lakást értékesített a fővárosban. A cég folyamatosan növekszik, további irodafejlesztéseket és új projektek beindítását tervezi a fővárosban. Robert hozta létre 2004-ben a GTC szerb divízióját is, amely vezetése alatt az egyik legelismertebb ingatlanfejlesztő vállalattá fejlődött Belgrádban. Robert Sheffieldben született, és a University of Manchesteren tanult építéstechnológiát. 1990-ben érkezett Budapestre, és több, egymástól független kereskedelmi ingatlanfejlesztő céget is létrehozott, elsősorban az iroda- és raktárépület ágazatban. Felesége Andrea, két leánygyermeke van. Robert szívvel-lélekkel támogatja az alapítványt, mert úgy érzi, az élet nagyvonalúan bánt vele, ő pedig ezért fáradhatatlanul keresi annak a módját, miként részesülhetnének a jótéteményekből mások is.

Igazgatósági tagok

John Smith

1991 óta a CP Holdings Ltd. igazgatósági tagja. A CPH az egyik legnagyobb angol befektető Magyarországon, fő érdekeltsége a Danubius Hotels Csoport, Közép-Európa legnagyobb szálloda- és gyógyfürdőlánc tulajdonosa, illetve működtetője. A CPH egyéb befektetései között szerepel ingatlan-, jármű- és alkatrész dealerhálózat, valamint logisztikai és raktározási egységek, de a cég érdekelt a vagyonvédelmi üzletágban is. 1991 előtt John az Ernst&Young UK partnereként területi vezetőként tevékenykedett. Emellett az Okleveles Könyvvizsgálók Intézete Tanácsának tagja és a tanács etikai bizottságának elnöke. Angliában John a PDSA, az ország legnagyobb állatgyógyászatot és állatmentést segítő jótékony szervezetének az elnöke, és feleségével, Jillel számos más alapítvány jótékonysági munkájában is részt vesz. Ezek közé tartozik a Barnardos Alapítvány, amely a szigetország legnagyobb gyermekeket segítő szervezete. Mindezeken túl John régi alma materének hátrányos helyzetű diákjait is segíti. A Csemete Alapítvány munkájában való részvétellel szeretne rávilágítani az önkéntességen és pénzügyi támogatáson alapuló jótékonysági szektor szerepére: annak a társadalom egészére gyakorolt pozitív hatására.

Radácsy Annamária

A Külkereskedelmi Főiskolán szerzett külkereskedelmi közgazdász diplomát. A külkereskedelemben eltöltött hosszú, sikeres évek után a Danubius Hotels angol tulajdonos cégéhez igazolt, ahol munkájával a vállalat angol elnökének elismerését is kivívta. 2000-ben csatlakozott a nemzetközi ingatlanfejlesztő GTC cégcsoport akkor alakult magyarországi irodájához, munkáját 15 éven keresztül az adminisztratív terület megbecsült vezetőjeként végezte. A Csemete Alapítvány tevékenységében annak megalakulása óta részt vesz. Anyaként és két csodálatos kisgyermek nagymamájaként teljes odaadással és hittel dolgozik a rászoruló gyermekek életének boldogabbá tételéért.

Ormai Gabriella

A CMS Cameron McKenna budapesti irodájának ügyvezető partnereként 1989 óta társasági és gazdasági joggal foglalkozik. 27 évvel ezelőtt alapította saját cégét, a CMS Cameron McKennával pedig 1990 óta dolgozik együtt. A CMS Budapest időközben az ország egyik legnagyobb teljes körű szolgáltatást nyújtó ügyvédi irodájává nőtte ki magát. Gabriella 1999-től a magyar részleg vezetője. Erősen elkötelezett a vállalat társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos projektjei felé. Szakmai tudását különböző humanitárius szervezeteknél kamatoztatja, többek között pl. a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetőségi tagja.

Tima Zoltán

Az egyik legnagyobb budapesti tervező cég, a KÖZTI Zrt. vezető építészeként és igazgatósági tagjaként örömmel csatlakozott a Csemete Alapítvány vezetéséhez. 1989-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem építészmérnöki karán, az azóta eltelt évek alatt pedig jelentős budapesti lakó-, iroda- és intézményi épületeket tervezett. Főbb munkái: Riverside és Riverloft apartmanok, Dorottya Udvar irodaépület, a budapesti repülőtér Sky Court épülete, valamint a Kossuth tér rekonstrukciója és az Országház látogatóközpontja. Munkájáért többek közt 2004-ben Pro Architectura díjjal, 2007-ben pedig Ybl-díjjal tüntették ki. Felesége Hegedűs Judit, két leánygyermekük van.

Felügyelőbizottsági tagok

Alan Griffiths

Alan Griffiths több mint 24 éven át az Ernst & Young magyar vállalatának egyik vezetője volt. Partnerségének éveiben az Assurance for Ernst & Young vezetője volt Közép- és Délkelet-Európában, valamint a magyarországi és az adriai régióban, ő felelt a gazdaság számos területén működő cégeknél végzett nemzetközi és a magyar jog szerinti könyvvizsgáló tevékenységért. Tagja az Institute of Chartered Accountants in England & Wales intézetnek, illetve a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara tanácsának is aktív tagja volt. Nős, felesége Ildikó, három gyermekük született.

Boros Katalin

A budapesti CMS Cameron McKenna irodavezetője, a humán erőforrásokat érintő, illetve az adminisztratív ügyek felelőse. Diplomáját a Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Katalin karrierjének állomásai: Magyar Kereskedelmi Kamara, Francia Információs és Dokumentációs Központ, Danone, Első Magyar Koncessziós Autópálya. 2000 óta dolgozik a CMS Budapest irodájában. Régóta odaadással szolgálja a gyermekek jólétének ügyét, többek között a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány felügyelőbizottságának tagja. Házas, két gyermek édesanyja.

Gáspárné Puskás Krisztina

Gáspárné Puskás Krisztina

Általános gépészmérnök, mérnöktanár és szociális szervező végzettséggel több mint 30 éve dolgozik a gyermekvédelemben. Kezdetben pedagógusként, szaktanácsadóként, 20 éve pedig gyermekvédelmi intézményvezetőként, gyámként irányítja és segíti a családjukból kiemelt, szakellátásba került fiatalok ellátását. 2012. november 1-től a Sztehlo Gábor Gyermekotthonok igazgatójaként került kapcsolatba a Csemete Alapítvánnyal, amely az intézmény keretein belül működő otthonokban élő, speciális bánásmódot igénylő gondozottak életét segíti.

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>