Faragó Gyöngyi

Ne tarts semmit lehetetlennek, légy ura az akaratodnak és szolgálj a lelkiismeretednek!"

Faragó Gyöngyinek hívnak, 1972-ben születtem Kecskeméten. Az érettségi után Egerben tanultam tovább a tanárképző főiskolán, ahol testnevelés-biológia szakon végeztem 1997-ben. Rá egy évre költöztünk a férjemmel Németországba, ahol jelenleg is élünk a lányunkkal és a fiunkkal.

A mozgás nemcsak a szakmámból eredően nagyon fontos. A futás másfél éve vált az életem szerves részéve. Megtanított újra bízni magamban, megismerni önmagamat, célokat kitűzni és elérni, nem utolsósorban pedig felgyorsult világunkból kiszabadulni és kikapcsolódni. Ráadásul eközben az egészségemért is teszek: a friss levegőn végzett mozgással.

Szeretek versenyeken részt venni, és hasonló gondolkodású emberekkel együtt lenni. Először 5 km-t, majd 10 km-t futottam, aztán elhatároztam, hogy megpróbálkozom a félmaratonnal is. Sikerült! Két hét után már teljes gőzzel a 42,195 km-re fókuszáltam.

2013 októberében minden akadály nélkül sikerült is Budapesten lefutni a maratont.

Ez az öröm olyan érzés, ami igazán a tiéd – de mindenkié lehet. Ha valaki ráérez az élmény igazi ízére, többet nem tud róla lemondani.

Ami ennél még szebbé teszi a folyamatot, ha mindezt a jövő generációjának is átadjuk, sugározva feléjük a futás örömét. E célból szerveztük közösen szponzori futást a 7. osztályosaimmal, akik szívvel-lélekkel rótták a köröket a Csemete Alapítvány által támogatott szociális otthonokban élő fogyatékkal élőkért.“

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>