Programjaink

Az évek során egyre több és egyre változatosabb programokkal sikerült örömet szereznünk a szociális otthonokban élő, sérült fiataloknak – szponzorainknak, sportolóinknak és önkénteseinknek köszönhetően. Ma már fejlesztő foglalkozások egész sorát próbálhatják ki a gyerekek, állapotuknak és képességeiknek megfelelően:

Sport- és szabadidős foglalkozások

Sport- és szabadidős foglalkozások

A gyerekeket megmozgató programjaink terápiás hatásaikon túl abban is segítenek a fiataloknak, hogy amennyire állapotuk engedi, a sportot életük részévé tegyék.

Állatterápia

Állatterápia

A lovaglás, a pónisimogató és a kisállat-terápia többek között a kötődés kialakulását segíti, így a gyerekek érzelmi fejlődésében játszik fontos szerepet.

Művészetterápia

Művészetterápia

A művészeti foglalkozások a szépérzék fejlesztése mellett hozzájárulnak a manuális készségek fejlődéséhez, illetve lehetőséget adnak a fiataloknak arra, hogy könnyebben kimutathassák érzelmeiket, gondolataikat.

Kertterápia

Kertterápia

Az alapvető kerti munkákban való közös elmélyülés meditatív, nyugtató jellege mellett segíti a gyerekek szociális és együttműködési készségeinek kifejlődését. Emellett pedig manuális képességeik kifejlődését is gyorsítja.

Együttműködés iskolákkal

Együttműködés iskolákkal

„A gyerekeknek két dologra van szükségük: gyökerekre és szárnyakra” – Goethe

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>