A Csemete Alapítvány első jótékonysági Gálaestje


A Magyar Kultúra és Vendégszeretet Ünnepe - az első jótékonysági gálaest Londonban!
A londoni magyar nagykövet, Csák János támogatásával a Csemete Alapítvány a budapesti állami otthonokban élő fogyatékos és árva kisgyermekek megsegítésére egy fantasztikusnak ígérkező estén fogadja vendégeit a londoni Magyar Nagykövetségen.
Az est rendkívüli alkalmat kínál a vendégeknek, hogy látogatást tehessenek londoni Nagykövetségünk épületében, megízleljék a finom magyar borokat, megkóstolják a magyar konyha remekeit - de lesz még zene, és sok más varázslatos meglepetés. Kiemelkedő élménynek ígérkezik az ismert magyar virtuóz, Kállai Ernő előadása - ő ma a világ egyik legkarizmatikusabb fiatal hegedűművésze, aki a  New York-i Filharmonikusokkal közösen koncertet adott a Carnegie Hallban is. A vendégek szórakoztatásáról gondoskodnak a villámgyors kezű Rubik kockázók is - mindenütt a világon ismerik Rubik Ernő magyar feltaláló nevét, aki Kossuth díjas építész volt, mégis az általa kitalált bűvös kocka megalkotójaként vált igazán ismertté. Prominens vendégünk lesz David Merlini, az ismert magyar szabadulóművész.
Az Alapítvány az est teljes bevételét két újabb kisbusz beszerzésére fordítja, mellyel lehetővé válik, hogy a hátrányos helyzetű kisgyermekek további élményekkel gazdagodjanak, életminőségük tovább javuljon.
A rendezvény időpontja: 2013. november 21., 18.30 h - 22.45 h
A rendezvény helyszíne: Magyar Nagykövetség, 35, Eaton PLace, London, SW1X 8BY
A jótékonysági esttel kapcsolatos további információk:
John Smith, e-mail címe: JohnSmith@CPHoldingsLtd.com,  Snow Andrea, e-mail címe: andrea.snow@seedlingtrust.org.

2013 év végén a  londoni magyar nagykövet, Csák János támogatásával a Csemete Alapítvány a budapesti Sztehló Gábor otthonokban élő fogyatékos és árva kisgyermekek megsegítésére egy fantasztikusnak ígérkező estén fogadta vendégeit a londoni Magyar Nagykövetségen. Az est rendkívüli alkalmat kínált a vendégeknek, hogy látogatást tehessenek londoni Nagykövetségünk épületében, megízleljék a finom magyar borokat, megkóstolják a magyar konyha remekeit sok más varázslatos meglepetés társaságában.

A felejthetetlen estén 17.500 angol font összeg gyűlt össze, melyből a Csemeték számára egy újabb speciálisan felszerelt busz beszerzése válik lehetővé. A Csemeték döntő többsége különböző fogyatékosságokkal küzdő kisgyermek, számukra egy saját közlekedési eszköz használatával válik lehetővé, hogy az Alapítvány által szponzorált programokon részt vehessenek. Népszerűek a kisállat terápiás foglalkozások, a különféle kulturális tevékenységek, örömmel látogatnak a gyerekek koncerteket és sport rendezvényeket. A jótékonysági est segítségével lépéselőnyhöz jutottak a Csemeték!

Nagyvonalú támogatóink között voltak: a Londoni Magyar Nagykövetség, CP Holdings, Danubius Hotels, St. Andrea Borászat, Kállai Ernő, David Merlini, Rubik, Houdini, Gundel, The Four Seasons Gresham Hotel Budapest, Catherine Dickens Cottages, The Goring Hotel London, Daniel Galvin, és még sokan mások. Hálás köszönetünket fejezzük ki az est minden résztvevőjének és támogatójának, hogy segítenek lépésről-lépésre jobbá tenni mások életét.

Segítségükkel a Csemete Alapítvány a szeretet magvait szórja szét minden lépésével.

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>