A futás mindent mozgásba hoz


A futás mindent mozgásba hoz
 

Egyszer valamikor régen nehéz sorsú kisgyermekek éltek magyarországi állami otthonokban. Napjaik eseménytelen egyhangúságban teltek, nem volt számukra semmi, amit remélhettek a jövőtől.

Egy nap azonban egy elszánt fiatal nő lépett be az életükbe, és jótékony futásával a segítségükre sietett. Azóta másokat is hasonló tettekre inspirál – így született meg a Csemete Alapítvány, és vált lehetővé, hogy sok kisgyermek álma teljesüljön.

A Seedling Trust – Csemete Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy az állami otthonok falai között élő fogyatékos kisgyermekek és fiatal felnőttek életminőségét javítsa. A cél elérését elősegítő szükséges összegeket az Alapítvány elsődlegesen a jótékony futással, mint adománygyűjtő módszerrel teremti elő.

Hisszük, hogy ha elszántan futunk előre az úton, együtt közösen elérjük a célt!

A Csemete Alapítvány jótékony támogatói segítségével valósítja meg céljait, nemcsak Magyarországon, de jóval a határokon túlról is jelentkeznek a támogatók. Ennek csodás példája a Csemete Alapítvány 2013. november 21-i, londoni magyar nagykövetünk, Csák János úr védnöksége alatt létrejött első jótékonysági estje. Az est helyszínéül a londoni magyar nagykövetség gyönyörű épülete szolgált az Eaton Place-en, az est mottója a magyar kultúra és vendégszeretet ünneplése volt.

A felejthetetlen estén 14.500 Ł körüli összeg gyűlt össze, melyből a Csemeték számára egy újabb speciálisan felszerelt busz beszerzése válik lehetővé.

A Csemeték döntő többsége különböző fogyatékosságokkal küzdő kisgyermek, számukra egy saját közlekedési eszköz használatával válik lehetővé, hogy az Alapítvány által szponzorált programokon részt vehessenek. Népszerűek a kisállat terápiás foglalkozások, a különféle kulturális tevékenységek, örömmel látogatnak a gyerekek koncerteket és sport rendezvényeket.

A jótékonysági est segítségével lépéselőnyhöz jutottak a Csemeték!

Nagyvonalú támogatóink között voltak: a Londoni Magyar Nagykövetség, CP Holdings, Danubius Hotels, St. Andrea Borászat, Kállai Ernő, David Merlini, Rubik, Houdini, Gundel, The Four Seasons Gresham Hotel Budapest, Catherine Dickens Cottages, The Goring Hotel London, Daniel Galvin, és még sokan mások.

Hálás köszönetünket fejezzük ki az est minden résztvevőjének és támogatójának, hogy segítenek lépésről-lépésre jobbá tenni mások életét.
Segítségükkel a Csemete Alapítvány a szeretet magvait szórja szét minden lépésével.

Andrea SnowAdományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>