may news

Szivárványszínű hétvége a Csemetékkel

Több mint 70 futó és támogatóink indultunk együtt szombaton, a siófoki Wink maratonon. Néhány sorban nehéz leírni, milyen sok örömöt és mennyire gazdag érzelmeket hozott ez a fantasztikus nap a résztvevőknek. Több, mint 200.000 Ft gyűlt össze a sport mezek, a VK újrahasznosított táskák, a Csemete matricák és az "Egy ütemre dobban a szív" c. könyv eladásából. 25 fogyatékkkal élő kisgyermek is csatlakozott futócsapatunkhoz a 7 km-es távon, és nem felejtjük el azt a csodás pillanatot,  amikor a verseny végén az emelvényen a Magyar Speciális Olimpia futóival együtt átvehettük a kiérdemelt érmeket és kupákat. Szeretnénk őszinte köszönetünket kifejezni a Wink Maraton szervezőinek, hogy résztvehettünk ezen a fontos eseményen.


Vasárnap folytatódott a jótékony futóesemények sora: a Tárnoki Sport Napon a futóklubhoz csatlakozva kb. 500-an futottunk együtt, mindannyian Csemete színekben!A verseny után szombat este még átfutottunk az Ö.S.R.M.N. Egyesület jóvoltából megrendezett bálba a Gellért Szállóba, ahol több mint 100,000 adományt ajánlottak a Csemete Alapítvány által felkarolt, állami gondozásban élő csecsemők, kisgyerekek és fogyatékkal élők programjaira. Az itt kapott adományt a Csemeték 2013-as évi programjaira osztjuk el egyenlő arányban. A három eseményen együtt 400.000 Ft-ot gyűjtöttünk a Csemete Alapítvány jótékony programjainak segítésére. Köszönet mindenkinek, és külön köszönet azoknak, akik személyes részvételükkel segítettek célunk elérésében: a jótékonysági futás, mint fő adománygyűjtő módszer magyarországi meghonosításában.  A sport programokkal összegyűjtött adományok a második Csemete kisbusz megvételét segítik.

A Csemete matricák, a Várszegi Kata táskák és pólók az új szivárványszinekben nálunk megrendelhetők! Csatlakozz jótékony futócsapatunkhoz, vagy vegyél részt önkéntesként a jótékony munkában - cserébe felejthetetlen élményeket ígérünk! További részletek itt.

Fotók: em Soós György


Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>