Karácsony a Csemetékkel


Szívet melengető Karácsony a Csemetékkel...
 

Boldogság volt nézni, hogy minden kis Csemete rátalált a fa alatt az áhított ajándékra, köszönhetően nagyvonalú támogatónk, a Villa Bagatelle és a MOM PARK Bagatellini közreműködésének. A Mézeskalács Szív programot 3 éve indítottuk el: a Csemeték kívánsága nevükkel és életkorukkal egyenként felkerül egy kis mézeskalács szívre, idén is ezek díszítették a Villa Bagatelle és a Bagatellini karácsonyfáit. Minden évben sok nagylelkű adományozóval találkozunk, akik egy-egy kis szívet kiválasztva örömmel teljesítik a rajta lévő kívánságot.

Köszönetet mondunk a CMS Cameron McKenna ügyvédi irodának is, akik feldíszített valódi fenyőfákat állítottak fel az otthonokban, és Szőke Miklós Gábornak is köszönjük, hogy a csodás fenyőfa installációit.

A Rege utcai otthon Karácsonyát még ünnepélyesebbé tette, hogy a Thomas Mann német gimnázium diákjai egy szívet melengető Karácsonyi koncerttel kedveskedtek. A Csemeték nagyon élvezték az ünnepséget, az ajándékozást követően együtt énekeltünk, táncoltunk velük. Ismét láthattuk, hogy a nagylelkű adományozók segítségével létrejövő hasonló összejövetelek ünnepivé varázsolják a Csemeték mindennapjait. 
 

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>