Oktober hirek

Támogass egy gyereket a „Váltsd Valóra Az Álmom” programban!

Mindannyian akkor segítünk a legszívesebben, ha rögtön kapunk visszajelzést – mi most egy ilyen lehetőséget kínálunk: a gyermekotthonokban élő Csemeték számára keresünk  támogatókat, azzal a céllal, hogy az egyéni szükségleteiket az eddiginél jobban ki tudjuk elégíteni.

Minden hónapban bemutatunk egy-egy kis Csemetét. Ma Gábort mutatjuk be, aki kerekesszékkel közlekedik, most tanul egyedül étkezni.

Szereti a zenét és a filmeket, boldogan kirándul az állatkertbe, a Budakeszi vadasparkba és a Margitszigetre, szívesen megy moziba, koncertekre és a bábszínházba. Gábor részére segítőket keresünk, aki kirándulásokra kísérné őt, vagy bármi más módon tudná támogatni programunkat. Szívesen adunk további információkat, kérjük, kérdésével keressen meg. A Csemete Alapítvány szórakoztató csoportos programok széles skáláját kínálja a gyerekeknek – augusztusban és szeptemberben vittük őket lovaglásra, az állatkertbe, úszásra, és a Balatonhoz is kirándultunk. Ezekhez a programokhoz folyamatosan szükségünk van támogatókra – magánszemélyekre és vállalatokra egyaránt. A további részletekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Wunderbar!


A Thomas Mann Német Iskola diákjai, a szülők és a tanárok, valamint egy csoport Tárnokról érkező futó vett részt Team Heart csapatunkkal együtt  az október 7.-i Budapest Maratonon. Közel 150 főből álló erős csapatot alkottunk, beleértve a Csemetéket is, akik a startvonalnál drukkoltak nekünk.

Inspirálj másokat – légy Te magad az inspiráció!


 

A Csemete Alapítvány éltető ereje az alapítványi tagok csapata. Erősségünk egyik forrása, és mások számára inspirációt jelent az ő részvételük, szakmai tudásuk, mellyel segítik munkánkat. Ebben a hónapban Radácsy Annamáriát szeretnénk bemutatni, aki az Alapítvány megalakulása óta van velünk, és napi szinten vesz részt a munkánkban. Fiatalos és energikus édesanyaként és nagymamaként Anni szerencsésnek gondolja magát az életben, és úgy gondolja, hogy alapítványi munkája igazi lehetőség hálája kifejezésére. „A Csemete Alapítvány a legjobb példa arra, hogy lehet kis segítséggel is nagy változásokat elérni - és a jutalom ott van a gyerekek szemében,” mondja. „Az Alapítványnak nagyon komoly tervei vannak, és az eddigiek alapján nekem úgy tűnik, sikerülni fog ezeket megvalósítani.”

 

 

Hello, New York!

A Csemete Alapítvány - Team Heart csapata a 2012. november 4.-i ING New York Maratonra történő felkészülés jegyében megkezdte az edzéseket és az adománygyűjtést. Saját költségükre a következő társaink vesznek részt a nagy new yorki futóversenyen: Holló Klára, Háberl Péter, Klemné Zabó Ágnes, Lévárd Melinda, Gamplett Gábor és Snow Andrea. Andrea külön a Team for Kids - a New York Road Runners-szel kapcsolatban álló helyi jótékonysági szervezet - javára is ajánlja futását, a csapat egyébként a budapesti otthonokban élő sérült kisgyermekeket támogató Csemete Alapítványnak gyűjti az adományokat. Itt és facebook oldalunkon folyamatos tájékoztatást adunk az adománygyűjtő munkáról, és sok izgalmas eseményről is beszámolunk, amit érdemes nyomon követni!

Háberl Péter

Klemné Zabó Ágnes

Lévárd Linda

Gamplett Gábor

Klára Holló

Andrea Snow

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>