Májusi hírek

Szeretnénk őszinte köszönetünket kifejezni a Thomas Mann Német Iskolának a nyárköszöntő ünnepségükön átadott 200.000 Ft összegű nagylelkű adományért. Az Iskolával aktív partnerkapcsolatban állunk, és az összeget a sport- és egyéb közösségi programok támogatására ennek részeként adományozták a Csemetéknek.
Akit érdekel egy hasonló együttműködés alapítványunkkal, kérjük, keresse Kristin Faurestet!
Köszönjük!
Szeretnénk őszinte köszönetünket kifejezni a Thomas Mann Német Iskolának a nyárköszöntő ünnepségükön átadott 200.000 Ft összegű nagylelkű adományért. Az Iskolával aktív partnerkapcsolatban állunk, és az összeget a sport- és egyéb közösségi programok támogatására ennek részeként adományozták a Csemetéknek. Akit érdekel egy hasonló együttműködés alapítványunkkal, kérjük, keresse Kristin Faurestet!  
Siófoki sikerek

Biztosak voltunk benne, hogy csodás verseny lesz, ez a nap azonban mindannyiunk képzeletét felülmúlta.  A Csemete színekben futó nagy csapat kíséretében a Gyermekotthonokból gondozóikkal együtt 20 kisgyerek is részt vett a Wink Félmaratonon. A gyermekek az ép sportolókkal együtt rajtolhattak, és a verseny utolsó 50 méterén ismét csatlakoztak a futóinkhoz. Az időjárás tökéletes volt, és mindannyian vidám hangulatban vártuk a közel 150 fogyatékkal élő résztvevővel rajtoló versenyt. A Csemetéknek hihetetlen élményt jelentett, hogy a Magyar Speciális Olimpia közel 100 indulójával együtt az esemény részesei lehettek. 


Ez a nap nem az adománygyűjtésről szólt - a célunk az volt, hogy egy csodás élményt megosszunk a Csemetékkel. A verseny végén egy kellemes sétát tettünk a Balaton parton, amit végül egy fagyizónál fejeztünk be - és nagy meglepetésünkre egy ismeretlen hölgy az emberi kedvesség csodás példáját adva az egész kis csapatot megvendégelte. A hölgy nagylelkűsége az árusra is átragadt, és a fagylaltokért csak jelképes árat fogadott el. Késő délután a kisgyermekeknek még abban az óriási örömben is részük volt, hogy az esemény szervezőitől Csemete Váltó emblémával ellátott érmeket is átvehettek. 

Ezek talán apróságok, és nem tűnnek olyan egetverő dolognak, de mindez együtt hozzájárult egy csodás nap sikeréhez. Másszóval, egy olyan napot töltöttünk együtt, ami újra megerősített bennünket a közösség erejébe vetett hitünkben.Biztosak voltunk benne, hogy csodás verseny lesz, ez a nap azonban mindannyiunk képzeletét felülmúlta.  A Csemete színekben futó nagy csapat kíséretében a Gyermekotthonokból gondozóikkal együtt 20 kisgyerek is részt vet a Wink Félmaratonon. A gyermekek az ép sportolókkal együtt rajtolhattak, és a verseny utolsó 50 méterén ismét csatlakoztak a futóinkhoz. Az időjárás tökéletes volt, és mindannyian vidám hangulatban vártuk a közel 150 fogyatékkal élő résztvevővel rajtoló versenyt. A Csemetéknek hihetetlen élményt jelentett, hogy a Magyar Speciális Olimpia közel 100 indulójával együtt az esemény részesei lehettek. Ez a nap nem az adománygyűjtésről szólt - a célunk az volt, hogy egy csodás élményt megosszunk a Csemetékkel. A verseny végén egy kellemes sétát tettünk a Balaton parton, amit végül egy fagyizónál fejeztünk be - és nagy meglepetésünkre egy ismeretlen hölgy az emberi kedvesség csodás példáját adva az egész kis csapatot megvendégelte. A hölgy nagylelkűsége az árusra is átragadt, és a fagylaltokért csak jelképes árat fogadott el. Késő délután a kisgyermekeknek még abban az óriási örömben is részük volt, hogy az esemény szervezőitől Csemete Váltó emblémával ellátott érmeket is átvehettek. Ezek talán apróságok, és nem tűnnek olyan egetverő dolognak, de mindez együtt hozzájárult egy csodás nap sikeréhez. Másszóval, egy olyan napot töltöttünk együtt, ami újra megerősített bennünket a közösség erejébe vetett hitünkben.


 

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>