Decemberi hírek

Villa Bagatelle Karácsony
Idén novemberben a MOM Parkban működő Bagatellini is átveszi a Villa Bagatelle sikeres jótékonysági kezdeményezését. A Mézeskalács szívecske projekt keretein belül a Villa Bagatelleben és a Bagatelliniben is felállítunk egy karácsonyfát, melyet mézeskalács szívek díszítenek. Minden szíven egy állami gondozott gyermek neve, életkora és karácsonyi kívánsága áll. A betérő vevők leakaszthatnak egy szívet, beszerezhetik, becsomagolhatják és a Villa Bagatelleben és a Bagatelliniben is leadhatják a kért ajándékot, és mi eljuttatjuk azt a gyermekeknek. Az adományozás ily módon bensőséges, embertől emberig érő kapcsolattá alakul, és a karácsony valódi értékeit idézi fel. A Villa Bagatelle és a Bagatellini karácsonyfája idén november 23-tól várja a segíteni kívánó vendégeket, akiknek ajándékai a Meseterápia Központon és a Csemete Alapítványon keresztül jutnak el a rászoruló gyerekekhez.

Villa Bagatelle Karácsony

Idén a MOM Parkban működő Bagatellini is átveszi a Villa Bagatelle sikeres jótékonysági kezdeményezését. A Mézeskalács szívecske projekt keretein belül a Villa Bagatelleben és a Bagatelliniben is felállítunk egy karácsonyfát, melyet mézeskalács szívek díszítenek. Minden szíven egy állami gondozott gyermek neve, életkora és karácsonyi kívánsága áll. A betérő vevők leakaszthatnak egy szívet, beszerezhetik, becsomagolhatják és a Villa Bagatelleben és a Bagatelliniben is leadhatják a kért ajándékot, és mi eljuttatjuk azt a gyermekeknek. Az adományozás ily módon bensőséges, embertől emberig érő kapcsolattá alakul, és a karácsony valódi értékeit idézi fel. A Villa Bagatelle és a Bagatellini karácsonyfája idén november 23-tól várja a segíteni kívánó vendégeket, akiknek ajándékai a Meseterápia Központon és a Csemete Alapítványon keresztül jutnak el a rászoruló gyerekekhez.

Fényes ünnepek

Idén Mikulás ünnepséget rendeztünk a Csemetéknek - köszönet érte Snow Andreának, Juhász Annának és remek házi-Mikulásunknak, Ágh Attilának. Az ünnepségen készült fényképek önmagukért beszélnek: a sok boldog gyerekarc az adományozóknak volt ajándék.Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>