Könyvrendelés

Kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot a megrendeléshez.

A könyvek ára egységesen: 3000 Ft +1000 Ft postaköltség.

Snow Andrea "Egy ütemre dobban a szív" című könyve részben személyes történet, részben edzéstervet ad, és felkészít az első maratoni futásra, egyben javaslatot is ad az adománygyűjtés újszerű modelljének kialakításához.  A maraton minden távfutás koronaékszere. Elindulni egy versenyen csak a kezdet, el is kell jutni a célvonalig, a versenyt egy jótékony célért végig futni pedig az egyik legnagyszerűbb feladat, amiben életünk során részünk lehet.  Snow Andrea egy lenyűgöző – néhol vidám, néhol kritikus hangú – történetet írt, mely alapvető olvasmány mindenki számára, aki a fizikai kihívást áradó érzelmekkel szeretné ötvözni.


Snow Andrea második könyve a " Több mint futó" Hatéves korom óta rendszeresen futok. 2009-ben indultam az első maratoni futóversenyemen - attól a naptól kezdve már nemcsak magamért futok, hanem azon dolgozom, hogy a jótékony célú futás ismert kifejezéssé váljon Magyarországon is; sporthoz kapcsolódó tevékenységekkel, jótékony gálaesteken és rendezvényeken a mai napig több mint 60millió forintot sikerült összegyűjtenem. Elkötelezett, tettre kész futó vagyok, és minden megtett lépéssel egy választott jó ügyet támogatok. Több (vagyok) mint futó: jószívű futó!" - vall magáról a szerző.

Az "Egy ütemre dobban a  szív" című könyv angolul is megvásárolható.

A könyvek teljes bevétele a Csemete Alapítványt segítik.

Megrendelő neve *
E-mail cím *
Több mint futó (db)
Egy ütemre dobban a szív (db)
Heart Over Heels (db)

  

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minden, a Team Hearttal kapcsolatos újdonságról időben értesülhess, és ne maradj le egyetlen izgalmas programról, sporteseményről és az önkénteskedési lehetőségről sem.