Adományozás

A legkisebbtől a gáláns összegekig minden adományt ugyanolyan nagy örömmel fogadunk. De a mi örömünknél csak a támogatott, sérült gyermekek és fiatalok boldogsága nagyobb. Hiszen a segítségeddel olyan életre szóló élményeket tudunk nekik adni, amelyekben lehet, hogy egyébként soha nem lenne részük. 

A Csemete Alapítványnál lehetőséged nyílik arra, hogy te magad válaszd meg, hogy pontosan mire költsük az általad jótékony célra felajánlott összeget. A pénzbeli adományozásra többféle lehetőséged van: válaszd a számodra legkényelmesebbet!

Adományozás banki átutalással

Forintban:

Seedling Trust (magyarul Csemete Alapítvány)
OTP Bank Zrt.
Bankfiók címe: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 7-9.
OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU45 1170 5008 2991 8236 0000 0000
Számlaszám: 11705008-29918236
Számlatulajdonos: Csemete Alapítvány

Euróban:

Seedling Trust (magyarul Csemete Alapítvány)
OTP Bank Zrt.
Bankfiók címe: Deák Ferenc utca 7-9., H-1052 Budapest, Hungary
OTP Bank SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU56 1176 3055 4732 9883 0000 0000
Számlaszám: 11763055-47329883
Számlatulajdonos: Csemete Alapítvány

Adományozás PayPal rendszeren keresztül

A PayPal rendszerén keresztül történő fizetéshez, kérjük, kattints a gombra: 

Átláthatósági nyilatkozat

A Csemete Alapítvány egy hivatalosan bejegyzett nonprofit szervezet, mely más intézménytől, illetve a fővárostól teljesen függetlenül működik.

Az alapítvány kuratóriuma és felügyelőbizottsága biztosítják az adományozókat, hogy az összegyűlt adományokat az alapítvány tisztségviselői kezelik, ők gondoskodnak az elosztásukról, így azok nem kerülhetnek más szervezetek által kezelt általános pénzalapokba.

Garantáljuk továbbá adományozóinknak, hogy pénzbeli és egyéb hozzájárulásaik teljes egészében az alapítvány által szervezett projektek támogatását szolgálják. A Csemete Alapítvány létrehozását nagymértékben elősegítette az alapítók személyes anyagi közreműködése, így a szakmai segítséget, ahol csak lehetséges, térítésmentesen tudjuk igénybe venni.

A hazai és a nemzetközi versenyen való részvételt az adománygyűjtő futóversenyekkel kapcsolatos utazási költségeket minden esetben maguk a résztvevők fedezik. Ezt az összeget az alapítvány nem téríti meg részükre: az a szervezet szellemiségével és szándékaival ellentétes lenne.

A működési költségeket, az összegyűlt adományok összegét, illetve a pénzügyi kimutatásokat a weboldalunkon nyilvánossá tesszük, az adatokat rendszeresen frissítve.

Nyilvántartási szám: 10.942
Adószám: 18267701-1-43

A pénzbeli adományozásra többféle lehetőséged van: válaszd a számodra legkényelmesebbet!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minden, a Team Hearttal kapcsolatos újdonságról időben értesülhess, és ne maradj le egyetlen izgalmas programról, sporteseményről és az önkénteskedési lehetőségről sem.