About Team HeartA futás csodásan egyszerű módja annak, hogy erősekké és edzettekké váljunk, ezáltal karban tartsuk szívműködésünket –ugyanakkor a futás kitűnő lehetőségarra is, hogy megmutassuk másoknak: szívünk az arra rászorulókért dobog. A Seedling Trust – Csemete Alapítvány gondoskodik arról is, hogy a megtett végtelen kilométereket a sérült kisgyermekek életminőségének javítására fordítsa. A Team Heart a Seedling Trust - Csemete Alapítvány kezdeményezése, mely segít a jótékony célú maratoni modellt bevezetni Magyarországon. A Team Heart futók csoportja, akiket az a közös cél tart össze, hogy a kiválasztott jó cél segítésére adományokat gyűjtsenek. A Team Heart távolabbi célkitűzése az, hogy a jótékony maraton kifejezés ismertté váljon Magyarországon. Ki csatlakozhat hozzánk?

A Team Heart minden olyan futni és sportolni szerető társunk előtt nyitva áll, aki támogatókat ill. adományozókat kész toborozni a támogatni kívánt cél elérésére. Bár a csapat elsődleges adománygyűjtő célja az állami gondozásban élő gyermekek segítése, a más szervezeteket támogató futókat is szívesen látjuk. Terveink között szerepel, hogy segítséget nyújtunk az érdeklődőknek edzésprogramjuk kialakításában, és az adománygyűjtéssel kapcsolatos információkkal szolgálunk. Nincs másra szükség, csak két erős lábra, és egy jótékony célért dobogó szívre - a többiben már segíteni tudunk. Mindenkit biztosíthatunk: a kemény munkát örömteli percek követik majd!

Szeretnénk a maratoni futást a jótékony célú adománygyűjtés egyszerű, átlátható, és bárki számára elérhető eszközévé tenni, és megmutatni a környezetünkben élőknek, milyen jó érzés másokról gondoskodni! Nos, mire vársz még? Találj Te is egy célt, ami megindít – és indulj velünk együtt a célhoz vezető úton! További információk a Facebookon.

Adományozás

Bármilyen összegű pénzbeli támogatást, illetve önkéntes munkát szívesen veszünk. Több lehetőséget
is kínálunk az alapítvány munkájának segítésére.

Adományozok

UNKNOWN BLOCK ERROR
A(z) 'newsletter' modul nem ismert a rendszerben. Távolítsa el vagy javítsa meg ezt a blokkot, vagy telepítse a 'newsletter' modult.
<title>Hírlevél</title><direction>2</direction>